Carmina Burana terug in Nederland

Carmina Burana terug in Nederland

Carmina Burana verplaatst naar november 2021

De oorspronkelijk voor najaar 2020 geplande tournee van de ‘Carmina Burana’ – uitgevoerd door het International Symphony Orchestra uit Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ – is uitgesteld naar november 2021. De voortdurende en aanhoudende beperkingen als gevolg van Covid-19 hebben het bedrijf tot dit besluit gedwongen. “Toch zien we het niet alleen maar negatief”, zegt directeur Alexander van de Kerkhof. “De vraag naar kaarten is immens. Er zijn al meer dan 17.000 tickets verkocht. We voegen daarom extra concerten toe zodat we nog meer mensen kunnen laten genieten van dit klassieke meesterwerk.”
Lees  verder op World Concerts

Bestel nu kaarten met €10,- korting via Uitjeskrant.nl (Op = op!).

Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ voor de grootste uitvoering van de ‘Carmina Burana’ aller tijden. Meer dan 130 musici voeren het muzikale meesterwerk van componist Carl Orff uit tijdens een exclusieve concertreeks in Nederland.

In 2019 trok deze concertreeks volle zalen en verbrak alle records.De Carmina Burana is vanaf november onder meer te zien in MartiniPlaza Groningen, het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, het Haagse World Forum Theater, De Doelen in Rotterdam, Rodahal Kerkrade, Philharmonie Haarlem, Muziekgebouw Eindhoven en Schouwburg Hengelo. De serie is een vervolg op de volledig uitverkochte tournee van 2019. 

Data en locaties vindt u in LIVE!.